KKMloggatransparent

Pirater i Kammarkören Musikaliska!

Under påskveckan kom­mer en del av oss herrar i kören att med­verka i något så ovan­ligt som en bioföre­ställ­ning! Vi blir (trå­kigt nog?) inte synliga på vita duken men desto mer hör­ba­ra som sjungande pirater. Man ser fil­men sam­ti­digt som sound­tracket framförs live av en stor symfoniorkester och mans­­kören!

För första gången i Sverige visas ”Disney Live in Concert – Pira­tes of the Caribbean: Den Svarta Pär­lans Förbannelse” där alltså herrarna från bl.a. Kammarkören Musi­ka­liska är med i den mäk­ti­ga manskören.

Upplev hur den avancerade ljudtekniken får havet att dåna, känn den explosiva kraf­ten i varje kanon­skott och hör skå­de­spe­larnas dialog i original (svensk text). Med live­framförande av musiken blir detta en mycket personlig upplevelse som gjort stor succé i USA. Disney Live in Concert med Stockholm Con­cert Orchestra och Mans­kör är hög­upplöst magi, som får Dig att uppleva filmen på ett helt nytt sätt.

Filmmusiken är komponerad av Hans Zimmer och Klaus Ba­delt och dirigeras av Julian Bigg.
 

Föreställningar: 12 april kl 19.30 samt 13 april kl 15.00 och kl 19.30
Längd: 2 tim 40 min inkl. 20 min paus
Stockholm Waterfront.

Biljetter finns tillgängliga på ticketmaster.se.
ICA erbjuder 25% rabatt för kunder med ICA-kort.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter