KKMloggatransparent

Äntligen !!

Jag är så stolt att få välkomna er till vår nya hemsida !

Vi hoppas att du skall vara en flitig besökare här och naturligtvis hoppas vi på att du är ännu flitigare på att besöka våra konserter. Vi har försökt att skapa en hemsida där du skall kunna följa med oss på våra musikaliska äventyr både i repetitionslokalen och på konsertscenen. Bara under 2014 har vi ett antal spännande produktioner av väldigt skilda slag, med och utan solister.

Ge oss gärna din mailadress så skall vi se till att hålla dig uppdaterad med vad som händer och ge dig tillgång till bra erbjudanden på allt från årskort och skivor till biljetter, genom våra nyhetsbrev som vi kommer att skicka ut (i lagom tempo).

Vi gillar ju sociala medier, så klicka gärna på länken och gå med i vår facebookgrupp. Håll dig också uppdaterad på vår Youtubekanal där vi kommer att lägga upp klipp från valda konserter och  inspelningar.

Varmt välkomna !
Marianne Thunberg, ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter