KKMloggatransparent

Vad händer i december?

 

I december inbjuder vi - traditionsenligt - till julkonsert. Liksom förra året hälsar vi välkommen till anrika Ulriksdals slotts­kapell. Kanske är det på väg att bli tradition att få gästa kapel­let och njuta av den kungliga miljön och trivsamma stäm­ningen?
Programmet blir naturligtvis också traditionellt, i julens tecken, men har även inslag av nyheter. Överraskningar hör ju också Julen till!
En nyhet i år är att konserten dubbleras och även ges i Franska Reformerta kyrkan, centralt belägen i Stockholm. Läs vidare i kalendariet för detaljer om tider och platser.

Men den största nyheten är nog att konserten denna gång leds av en vikarierande dirigent! Vår ordinarie körledare, Ian Plaude, är tjänstledig under perioden november - april och vi är mycket nöjda och glada att vi har hittat en ersättare i Benjamin Hartmann. Hans första uppdrag under vikariatet blir alltså att leda julkonserterna. I inlägget här nedan kan Ni läsa mer om Benjamin.
 

Varmt välkomna till JULKONSERT
med Kammarkören Musikaliska!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter