KKMloggatransparent

En hyllning till Olle Adolphson


 
Stora delar av Olle Adolphsons produktion tillhör den all­männa svenska sångskat­ten och han kan utan tvivel kallas både ikon och nationalskald. Nu gör CajsaStina Åkerström hyllningskonserter till Adolphsons ära tillsammans med Björn Johansson och Kammarkören Musikaliska. 
 
Få artister besitter en sådan trovärdighet i visgenren som CajsaStina Åkerström, sam­tidigt som hon även är folkkär i breda lager. Möjligen är hon idag den främsta repre­sentanten i Sverige inom visa och vis-pop.
 
Vid sina besök i södra Sverige har Björn Johansson tidigare bland annat visat sig vara en Evert Taube-tolkare av rang, men den här gången är det alltså Olle Adolphson som gäller. 
 
Övriga medverkande musiker är Peter Nilsbo på piano samt basisten Backa Hans Eriksson.

Vi i kören är mycket stolta och glada över att få medverka i dessa konserter. Vi föreslår att alla körälskare tar tillfället i akt att komma och höra oss "live" vid denna ganska sällsynta avstickare från hemmahamnen i Stockholm.

Läs mer på arrangörens hemsida

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter